Raindrops keeps falling on my head

Promenad i regnet..
Små, små regndroppar i pälsen på världens sötaste..

Från strålande sol till ösande regn, typ så skiftar dagarna nu. Ena dagen är det 20+ och sol och dagen efter öser regnet ner som aldrig förr. Idag är det en regnig dag iaf.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tog en promenad med Harry och insåg att det var ganska skönt ute ändå när det bara duggregnade, blev en rätt så lång promenad till slut runt tjärn som ligger här i närheten och upp genom området. Nu har Harry lagt sig för att vila i fotöljen och jag har slagit på tv där dom visar "Bolt - superhunden". Så himla mysig film, måste bara säga att disney är grymma!
Trött vovve..

Ikväll ska vi på hundkurs igen, undrar hur det ska gå. Sist gick det ju sådär.. Vi skulle träna passivitet och det märktes att det inte var Harrys starka sida. Han blev riktigt odräglig så jag märkte att vi måste träna mer på det. Hoppas det slutar regna tills kvällen bara, blir ju lite trevligare så..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Carro!



Vad kul att du skrev! Alltid roligt med uppmuntrande ord och de är sant som du säger :) Hoppas allt är bra med dig med. Såg bilderna på Harry, han är superfin!



Ta hand om dig!



Kram Sandra



2010-05-20 @ 16:26:36
URL: http://gustafssonsandra.blogg.se/
Postat av: Pedersen

Hej och tack för din kommentar!

Ja det har du faktiskt rätt i! :) Då tar jag den imorgon, så var det problemet löst!



Vilken fin hund ni har, och vilken vackert hus!

2010-05-21 @ 15:18:47
URL: http://mypedersen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0