Sol och värme!


Såhär härligt sken solen över vårat hus idag!

Idag är första dagen på länge som temperaturen äntligen har visat på under -20 grader så då passade vi på att ta en härlig promenad i strålande solsken och endast -9 grader! Tror både jag och Harry njöt i fulla drag. Eftersom vi inte har bott i det här området så länge så fick det bli lite utforskning av skogar och stigar idag. Hittade en perfekt motionsslinga där Harry kunde få springa lös lite och driva runt. Men han har numera stenkoll på vart matte är, ingen idé att springa och gömma sig nu inte, han är där innan jag ens hunnit tagit ett steg i motsatt riktning! :) Träffade på en äldre man i skogen som varnade för att det sprang en hel flock med rådjur lite längre fram. Lika bra att koppla på direkt man vet ju aldrig hur starka jaktinstinkterna är hos lill killen... När vi kom hem lekte vi lite på gården och knäppte lite kort. Kommer ihåg hur hopplöst det kändes att försöka ta kort på harry i början när vi fick honom, satt inte still en sekund. Numera är han rena rama linslusen så datorn drunknar snart i kort på Harry! :)


Här om dagen tog jag och Harry lokalbussen ner på stan. Först fick vi vänta ute i 20 minuter på bussen innan jag insåg att jag måste tagit fel på tiden så då var det bara att gå in, kolla busstider och springa ut omedelbart för nästa kom 10 min senare. Ner på stan kom vi iaf till slut, det var jätte spännande tyckte Harry. Tror han trivs att vara bland folk och rörelse. När vi väl kom hem var lill killen väääldigt trött...
Har köpt ett nytt täckte till Harry, tänkte att det var ett måste när det började närma sig -30 här upp i mellersta norrland :) Självklart var vi tvungen att dokumentera..
Tröttaste killen i världen, men även sötaste..


Helgen som varit blev en riktigt aktivitetshelg! Klev upp halv 7 på lördagmorgon för att åka till höghammarhallen, (sporthall här i bollnäs), och förbereda kiosk och försäljning inför kommunmästerskapen i fotboll som våran fotbollsklubb anordnade. Emil var med och spelade så han se en av hans matcher på morgonen medan jag stod i kiosken. Strax efter kl 10 var jag dock tvungen att åka iväg för då var det dags för mig att åka och spela seriespel i badminton, vår första match började kl 12. Vi förlorade den första mot Helsinge Team och vann den andra matchen mot BMK Boston. Emil och hans lag vann dock hela KM så det var jätte kul, synd bara att jag missade det. På söndagen var det bara att kliva upp igen för vi hade match kl 10. Vann den mot Enånger och shit vad slut jag var efteråt!! Hade en grym träningsvärk igår som dock verkar börja släppa lite idag, vilket är skönt. Har badmintonträning ikväll igen men även löpträning med fotbollen.. Undrar vad man ska välja.?
Måste börja skriva blogginlägg oftare, blir så himla långa varje gång.. Nu ska vi ner på stan en sväng, tror nog Harry är sugen att följa med.. :)

Kommentarer
Postat av: jessica

Hej hej. Tack för tipset, har dock testat det där nässprayet, och får så himla ont i näsan av det, vet inte varför??? så jag får "läcka" några dagar till misstänker jag...



Harry är så söt att jag smäller av, verkligen. jag gillar ju när tollarna har vitt, och han har så fin bläs i ansiktet. Ska ni ställa ut honom någonting?



Kram

2010-01-12 @ 16:56:16
URL: http://www.improveme.se/skenetbedrar
Postat av: Carro

Va synd då, annars är det himla lämpligt! Jag brukar också bli konstig (torr liksom) i näsan när jag använt det en längre tid men det är nästan värt det för att slippa rinnsnuvan.. :)



Ja han är en riktigt guldklimp! Jag gillar också när dom har vita tecken. Tyvärr har han FÖR mycket vita tecken så vi får inte ställa ut honom. Är lite vit bak i nacken som man inte ser på bilderna, samt är dom vita "strumporna" på frambenen aningen för höga...



Ha det fint! kram

2010-01-12 @ 18:40:07
URL: http://leringenseinstein.blogg.se/
Postat av: camilla

heeej! Guud vad spännande o följa Harry the boy, o även hans matte så klart :) Han är bara såå jäkla söt, helt underbar, du lika så, så ni två är perfekt! puss

2010-01-13 @ 18:52:19
Postat av: Jessika

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er!

Fick lov att in och kika på bloggen lite :)

Harry är såå fin!

Nospuss från syster Aqua

2010-01-23 @ 18:36:53
URL: http://zonnyaqua.webs.com
Postat av: Carro & harry

Hej!

Kul att du tittade in! :) Tack, jag tror utseendet ligger i familjen! ;)

kram!

2010-01-26 @ 10:04:24
URL: http://leringenseinstein.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0