Att övervinna rädsla..

Har insett att jag måste ta tag i D-uppsatsen på allvar nu. Har stoppat i huvudet i sanden och försökt låtsas som att allt ska lösa sig av sig själv tidigare men nu börjar det bli ont om tid och jag måste sätta igång. Har haft sån himla ångest inför den här uppsatsen. C-uppsatsen kändes okej att göra, jag vissta vad jag skulle göra och visst hade jag ångest över den också under perioder och när jag tänker efter så mådde jag inge bra under tiden jag skrev den. Hade mycket press på mig själv och det utmynnade i en väldigt stressad situation. Och nu känns det helt plötsligt ännu värre och som att vi är på en annan nivå och spelar. Jag vet inte om jag vågar skriva D-uppsats, jag tror nog inte tillräckligt på mig själv helt enkelt..att jag ska klara det. Jag vet ju ingenting och kan ingenting.. så känns det just nu iaf. En D-uppsats innebär att utföra egen forskning (?!) samt att jag ska stå sedan och redovisa detta för en massa människor, detta skrämmer skiten ur mig rent ut sagt.. Så vad gör jag då,..jo stoppar huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Men det går inte längre nu. Önskar jag hade haft klasskamrater i detta läge och slippa sitta ensam på distans och göra det här.. Hemma här är det bara jag och harry och han tycker verkligen inte att matte ska sitta och plugga och vara tråkig så där får man ingen hjälp heller :)

Imorsen när jag vaknade hade jag ont i halsen, ont i huvudet.. :( Och det som kändes så bra på träningen igår. Fömodligen borde jag tagit det lugnt, men det har varit så skönt att komma igång med träning igen så kunde inte motstå det när jag började känna mig lite piggare.. Men idag blir det iaf vila och ta det lugnt, försöka komma i kontakt med min handledare och få ämne klart för mig så jag kan börja planera uppsatsen.

Harry bet ju som sagt sönder sladden till min dator här om dagen så nu har jag fått låna Emils systers dator, vilket var hemskt bra! Skulle inte klara mig utan.. Så vad har hänt annars den här veckan. Joo måste ju påpeka att harry den senaste veckan har varit helt rumsren, det har iofs varit till och från under en tid nu men den senaste veckan har det inte hänt en enda lite olycka. Bra Harry! Något som dock är mindre bra är det dominerande beteendet som harry nu har börjat med lite smått. Helst på gäster som kommer och hälsar på vilket är lite jobbigt och pinsamt för de stackars gästerna men denna period går snart över hoppas jag.
Ja men jag glömde ju berätta att jag och Harry tog en promenad förbi änderna som bor här i bollnäs. Dom är rätt många och harry blev väldigt fascinerad av dom. Tror han helst hade hoppat i och badat med dom men tur han har en matte som är klokare än så. :)
Någon som är badsugen kanske?! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0