Sommar, sommar, sommar...

Måndag har åter kommit och med det en massa minus grader. -25 visade termometern idag.. brrrr!! Vill inte ha kallt eller mer snö, vill ha vår.. helst NU på en gång! Imorrn ska jag åka till sthlm igen för möte med badmintonförbundet, ser dock inte fram emot att vandra omkring där i -25 grader.  Åker på morgonen men har inte möte förrän på eftermiddagen så har några timmar att spendera i storstan direkt när jag kommer.. Men sen måste jag promenera upp till idrottens hus så får se till att ha med mig varma kläder. Åker inte tillbaka förrän dagen efter, utifall vi behöver sitta och planera på onsdagen också, så jag ska sova hos min kusin. Är inte allt för ofta vi träffas så det ska bli trevligt! Kanske man skulle kunna gå på bio på kvällen?! Hoppas! Jag ääälskar ju bio! :) Och vill gärna se "valentines day" men det tror jag inte min kusin nappar på om jag ska vara ärlig :)
Sommarbild!!
Tänk när sommaren är här och det är grönt överallt och varmt.. LÄNGTAR!

Just nu sitter jag och har lite ångest över hur jag ska få ihop min d-uppsats. På grund av att jag ska göra den i samarbete med badmintonförbundet så blir det ju inte det "klassiska" upplägget på den utan mer i projektform. Hur nu det ska gå. Har aldrig varit med och startat upp ett projekt förrut, men någon gång ska väl vara den första.. Måste ringa till min handledare i umeå och prata igenom allt med henne så det blir något vettigt av det här.

I helgen var jag och några kompisar på Amanda Jenssen som gjorde en spelning här i Bollnäs! Hon var riktigt grym, gillar hennes röst skarpt! Vi gick dit nyktra eftersom två av mina kompisar är blivande mammor och jag kan säga att fulla ungdomar/vuxna i bollnäs är ingen vacker syn.. Måste dom bli så förbaskat fulla?! Skämdes iaf nå grymt när ett gäng unga killar började på att nynna hammarbys kampsång eller vad man ska kalla den mitt under en låt.. pinsamt!

Grym tjej.. Vacker, otroligt begåvad, rolig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0