suck..

Suck. Min dag kan summeras med ett enda ord tror jag.. Har varit en dålig dag från början till slut skulle jag vilja säga.. Dagen började med en inställd resa till stockholm, badmintonförbundet ville skjuta på mötet.. Så där stod man redo i dörren för att sätta sig i bilen och åka till tågstation när man fick samtalet. Jahaa suck.. bara att stiga in i värmen igen, vad skulle man nu göra resten av dagen. Därefter fick jag ett mail från min handledare i umeå som meddelande att den vinklingen som vi hade tänkt att göra på uppsatsen inte skulle funka och att jag måste gå en annan väg.. dvs börja om från början typ. Kunde dom ha nämnt det lite tidigare kanske? typ när jag frågade första gången om det gick bra!? Suck..

På eftermiddagen åkte jag till idrottsgymnasiet med ett träningsschema som jag gjort till en av killarna som går fotbollsgymnasiet där. Ett rehabschema för hans fot, men jag hade tagit fel på tiden och dom hade slutat och åkt därifrån för ca en kvart sedan.. Klantiga jag.. Återigen..suck..
Och så sitter jag här och skriver om hur jäkligt allting är, vad tror ni inte harry gör då..?! Jo han biter sönder strömsladdden till datorn. Inte nog med att jag nu för andra gången inte har någon strömsladd till datorn utan hundj*keln kunde ju ha dött tametusan!! herregud.. snacka om att skrämma livet ur matte. Men det gick tydligen bra och därmed drar jag ännu en suck, men denna gång av lättnad för harrys skull och en suck av missnöje för datasladdens skull... Nu ska jag snart iväg och träna, om jag vågar. Kanske hamnar i en snödriva efter vägen vem vet :)

Dagens absolut sista suck vill jag till ägna denna bloggsajt.. Fungerar inte med något som jag försöker med.. blää..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0