FRIHET!

En något abstrakt bild på Harry som äter hallon! :)

Då var dagen D här. Det vill säga dagen då Harrys tratt åker i soporna och stygnen tas bort. Harry var lite halvnervös hos veterinären men när allt var klart var det glada miner ! När han ändå var där så fick han sin 1-års spruta. Stora killen! Såret hade läkt jätte fint och det har inte varit några problem som helst så för att fira åkte vi ut i skogen när vi var klara hos veterinären! Där blev det full fart kan man säga. Man kunde verkligen se glädjen i blicken av känslan att vara fri. Fri i skogen, fri från tratten, fri från stygnen, fri från korta tråkiga promenader runt kvarteren. Så nu har vi en mycket glad hund och även glad husse och matte. Skönt att vara tillbaka till det normala igen!!

Nämnde ju tidigare att det började kännas lite som höst och som att sommaren var över. Nu kan jag med säkerhet bekräfta att sommaren är över iaf. 11-12 grader och regn känns iaf för mig som höst. Har regnat i ett i nästan en veckan nu. Tröttsamt. Åkte och köpte ett regntäcke till Harry eftersom han ska gnida och gnussa sig mot alla möbler, speciellt soffan när han kommer in blöt efter promenaden. Så lösningen blev ett täcke och det funkar perfekt, självklart ska han ju torka sig mot möblerna lite grann iaf eftersom han är ju blöt i ansiktet när han kommer in men det har blivit lite bättre. Har även märkt att efter kastreringen så slipper vi stanna stup i kvarten för kisspaus på våra promenader, utan nu kissar han mer rejält och inte lika ofta. Blir nästan helt paff när vi gått hela gatan utan att han stannat och kissat en enda gång. Så hittills är vi nöjda med vårat kastrerings beslut :)

Speedminton!!!
Nu har jag äntligen köpt speedmintonutrustning som jag pratade om tidigare! Till min stora besvikelse har jag upptäckt att våran gård som man alltid tyckt varit så stor är för liten för att rymma speedmintonplan. Eller inte för liten men det finns för mycket buskar, rabatter och träd som är i vägen. Men vi gjorde iaf ett tappert försök att sätta upp den och det gick väl att spela i viss mån också. Roligt var det. Om det bara kunde sluta regna nu så man kan spela mera! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0